Masaüstü Siteye Geç

Beyaz

DJI
Stok Yok
6.500,00 TL
Havale İndirimli fiyatı 6.435,00 TL
Kategori: DRONE
Marka: DJI
Stok Kodu: H0452_Beyaz

Beyaz

 JELATİNİ GÜMRÜKTE AÇILMIŞ SIFIR AKTİF EDİLMEMİŞ ÜRÜN.
 
Dji Mavic Air Fly More Combo Drone
 
Bir mühendislik ve tasarım harikası olan Mavic Air, sizi yeni maceralara götürür. Mavic serisinin en iyisini devralan bu ultra taşınabilir ve katlanabilir drone, sınırsız arama için üst düzey uçuş performansı ve işlevsellik sunuyor.
 
 
 
 

3 Eksenli Gimbal Kamera

Mavic Air, açısal titreşim aralığı 0.005 ° 'ye düşürülmüş 3 eksenli bir mekanik gimbal alana sahip en taşınabilir DJI drondur. Üçgen biçiminde yerleştirilen gimbal daha kararlı çekimlere yardımcı olurlar.


 

32 MP Küre Panoramaları

Yatay, Dikey ve 180 ° panoramalara ek olarak, Mavic Air kristal netliğinde 32 MP Küreli panoramalar oluşturmak için sadece sekiz saniyede 25 fotoğrafı birleştirir. Birleştirdiğiniz fotoğrafları DJI Goggles ile kapsamlı bir perspektiften izleyin.

 

4K 100 Mbps Video

Mavic Air, inanılmaz bir 4K 30 fps'de video çekiyor, her saniyede UHD kalitesinde çekim yapmak için 100 Mbps'de kayıt yapıyor.

 

 


Yavaş-Hareketli Video

Mavic Air, 1080p 120 fps yavaş video kaydetme desteğiyle tüm epik yüksek hızlı maceralarınızı yakalar.

HDR Fotoğraflar

Yeni HDR algoritmaları aydınlatma koşullarına göre doğru pozlama ayarlarını akıllı bir şekilde elde etmenize yardımcı olur. Aşırı pozlanmış veya karanlık alanlar, vurgular ve gölgeler arasında daha doğal geçişler için işlenirken, DSP hızlandırması daha etkili çekim yapılmasına olanak tanır.


 

12 MP Sensör

Mavic Air'in dahili kamerası 1 / 2.3 " 12 megapiksel CMOS sensör ve bir f / 2.8 lens bulunmaktadır.Yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar çekmek için 35 mm eşdeğer odak uzaklığı 24 mm'dir.

 

 

 

ActiveTrack

ActiveTrack aynı anda 16 seçilebilir konuyu algılayabilir, böylece doğru izlenen konuyu seçmenize izin verir. Daha yüksek izleme hassasiyeti ve daha geniş senaryo uygulamaları ile, ActiveTrack hedefleri koşu, atlama veya bisiklet kullansalar bile izler.

 

 


 

QuickShots

Altı farklı QuickShot arasından seçim yapın: Roket, Dronie, Çember, Helix, Asteroid ve Boomerang. Hepsi sadece bir tık uzaklığındadır ve çekim yapmayı düşünmek zorunda kalmadan o epik selfie drone videolarını alacaktır. DJI GO 4 uygulamasıyla yeni yaratımlarınızı sosyal medyaya anında paylaşın.


SmartCapture

Eğlenceli, basit ve sezgisel olan SmartCapture, Mavic Air'i elle kontrol etmek için yeni ve etkileşimli bir yol sunar. Hava aracını el hareketleriyle fırlatın ve kontrol edin, sonra istediğiniz gibi fotoğraf veya video çekin.

 

 

TapFly

Sadece çekiminize odaklanmak istiyorsanız, mobil cihazınızın ekranında nereye dokunduğunuza bakmak istediğinizde hareket etmenizi sağlayan DJI GO 4'te TapFly'i seçin. TapFly, İleri, Geri, Serbest ve Koordinat modlarında çalışır ve uçuş hızınızı, anten gereksinimlerinize uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

 

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yazın

Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız.
İlk yorumu siz yapın.
Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo

500 TL üzeri alışverişte ücretsiz kargo

Müşteri Hizmetleri

Müşteri Hizmetleri

Tüm sorunlarınız için size özel temsilci

Uygun Fiyat Garantisi

Uygun Fiyat Garantisi

En uygun fiyatlarla alışveriş imkanı

Güvenli Alışveriş

Güvenli Alışveriş

SSL sertifikası ile bilgileriniz güvende