Pist kullanımı 2 ay ücretsiz Hediyemiz...
Elektrikli Araçlarımızdan Satın Alan müsterilerimize kapalı drift ve drag pistlermz 2 ay ücretsiz hizmetinizde...
Yeni Traxxas Slash, RC sürücülerini çamurluk çamurluğa ve uçarak geçecek bir off-road aksiyonun içine çekiyor. Tamamı ile yarışa hazır bu RTR model ile hemen yarışmaya başlıyabilirsiniz.
Slash Traxxas ruhunu 800+ beygirlik motoru, devasa süspansiyonları ve yaptığı uzun çapraç sıçramalarla taşır. Championship Off-Road Racing’den esinlenmiş bu model, Pro-2 sürüş ve kontrol deneyimini mümkün olduğunca benzer yaşanabilmesi için tasarlanmış. Özel lastikleri off-road’da üstün kontrol sağlarken aynı zamanda asfaltta da son derece iyi performans gösterir. E-maxx’tan sonra Traxxas’ın su geçirmez özellikli üretmiş olduğu ikinci modeldir. Su, çamur veya kardan hiç düşünmeden geçebilirsiniz.
Özellikleri:
• XL-5 su geçirmez ESC • Su geçirmez alıcı ve yönlendirme servosu • Metal gear Magnum 272™ transmission • Revo®-spec torque-control™ slipper clutch • Scale ProGraphix® truck body • Lastikler 2.2" Slash jantlara monte edilmiştir • ESC ve alıcı şasiye direk bağlıdır • Opsiyonel 23-tooth pinion ile birlikte gelmektedir